skip to Main Content
Privacy

Stichting In de Olmen’ respecteert uw privacy. Stichting In de Olmen verzamelt geen persoonsgegevens over u tijdens uw bezoek aan onze website tenzij u ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

Gebruik van de door u verstrekte persoonsgegevens
Stichting In de Olmen verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien u daar zelf voor heeft gekozen. Stichting In de Olmen gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor u de gegevens aan ons hebt verstrekt. Als u ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerkt Stichting In de Olmen de gegevens om aan dat verzoek te voldoen. Als u een (open) sollicitatie instuurt, verwerken wij uw gegevens in het kader van de sollicitatieprocedure.

Stichting In de Olmen kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van Stichting In de Olmen of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt Stichting In de Olmen uw persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet Stichting In de Olmen daartoe verplicht.

Doorklikken naar andere sites
Op de pagina’s van de SOUPURBE-website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. Stichting In de Olmen draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. Stichting In de Olmen raadt u dan ook aan het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet-Stichting In de Olmen-sites zorgvuldig te lezen, aangezien de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van Stichting In de Olmen.

Cookies en Google Analytics
Deze website maakt gebruik van cookies om de site goed te laten functioneren en om het gebruik van de website bij te kunnen houden. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geƫigende instellingen te kiezen.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie die Google gebruikt voor analyse van het gebruik van de website.

Uw rechten
U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien u van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons per e-mail bereiken contact@indeolmen.nl

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door Stichting In de Olmen kunt u een e-mail sturen naar contact@indeolmen.nl
Wijzigingen
Stichting In de Olmen behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Stichting In de Olmen adviseert u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

Deze versie: december 2017

X
X